Aino Kaurajäätelö Puolukkahyve + lukijatoivepyyntö

 

Lukijatoivepyynnöstä tekstin lopussa, mutta ensin tämän päivän tuotearvosteluun.

Tuote: Aino Kaurajäätelö Puolukkahyve (S-Market, 5,09 e, Suomi)   

Kuvaus: Kaurajäätelöä, puolukkakastiketta (9%) ja karamellikastiketta (7%).

Arvio: Tätä uutuutta tuli maisteltua jo pitkän aikaa sitten, mutta vasta nyt sain kirjoitettua arvion. Todella upeaa saada näin mielenkiintoisia vegaaniuutuuksia!

Rakenne tässä on todella kohdillaan, ihan kuin normaalia kermajäätelöä, sillä se on sileää ja pehmeää. Kauran maku on mieto, melkein olematon. Pienessä flunssassa maistellessa hädin tuskin erotin normaalista kermajäätelöstä. Maistuisi mielestäni ilman mitään lisukkeitakin. Puolukkakastike on aidosti puolukan makuista ja hitusen kirpakkaa, ei liian makeaa. Kinuski taas tuo tähän sopivasti makeutta. Tässä on todella hyvä tasapaino kaiken suhteen. Muistuttaa todella paljon Ainon karpalo-kinuskia, mikä kuuluu suosikkeihini Ainon jäätelöistä.

Tämä on ehdottomasti parhaimpia maistamiani vegaanijäätelöitä! Aivan loistavaa! Toinen näistä uutuuksista on vielä maistelematta, mutta omenahyve ei kuulostanut omaan korvaani ihan yhtä houkuttelevalta. Tämä oli kuitenkin ihan nappisuoritus, enkä oikein löytänyt tästä mitään negatiivista. Napakymppi!

Tiivistettynä plussat ja miinukset: 
+ Vegaaninen. Tätä ei erota normaalista kermajäätelöstä. Rakenne on sileää ja maku vain hieman kauraista. Maistuisi ihan yksistäänkin.
+ Jäätelössä on täydellinen tasapaino. Puolukkakastike on aidosti puolukan makuista ja hitusen kirpeää. Kinuskikastike tuo jäätelöön tarvittavaa makeutta.

Arvosana: 10



LUKIJATOIVEPYYNTÖ:
Oletko kiinnostunut jostakin uutuustuotteesta tai jostakin vanhasta tutusta, mitä et kuitenkaan ole koskaan maistanut? Otan nyt lukijatoiveita vastaan, joista valitsen muutamia ja kirjoitan postauksia hiljalleen kevään aikana.

Muutama ehto:
-Makeaa tai suolaista, sinä päätät. Melkein mikä tahansa syötävä tuote käy.
-Tuote on saatavissa peruskaupasta, sillä tilaamaan yms. en ala.
-Ei alkoholituotteita, sillä blogi on kohdennettu koko perheelle. 
-Lakut ja salmiakit kannattaa jättää myös ehdottamatta, sillä niitä inhoan enkä tule valitsemaan. Karkkipussissa niitä saa kuitenkin olla muiden karkkien seassa. :)
-Melkein kaikkea saa siis ehdottaa, mutta tuotteet valitsen kuitenkin oman maun, fiiliksen ja ruokavalion mukaan.

Mielikuvitusta kehiin! Itsellä se on vähän hukassa, joten nyt tällä tavalla pyrin tutustumaan itselleni uusiin ja toki jo tuttuihinkin tuotteisiin, joita en ole vähään aikaan syönyt. Kommenttia siis vain kehiin.

Kommentit

Lähetä kommentti