Lidl Italiamo Gelato al cacao e vaniglia


Tuote: Italiamo Gelato al cacao e vaniglia (Lidl, hinta n. 3e, Saksa)   

Kuvaus: Vaniljakermajäätelöä, suklaakermajäätelöä ja 6% suklaakastiketta.

Arvio: Lidlin Italia-viikoilta lähti jokin aika sitten matkaan parikin kappaletta gelato-jäätelöitä. Makutestissä on ensimmäisenä tämä suklaa-vanilja-jäätelö. 

Jäätelö on purkin sisällä houkuttelevasti pursotettuna. Reunoilla on suklaajätskiä, keskemmällä vaniljaa. Tämä on kermaista, sileää jäätelöä. Laadukkaan näköistä, makuista ja tuntuista. Suklaajätski on maukasta. Vanilja on melko makeaa, mutta makeus on tasapainossa suklaajäätelön ansiosta. Suklaakastikeraitoja purkista löytyy ihan pohjalle asti. Kastike on melko makeaa myöskin, ei kovin suklaista. Se on ainut suurempi miinuksen aihe. Olisin lisännyt tähän vielä jotain tekstuuria, vaikkapa suklaarouhetta. Silloin tässä olisi ollut vähän suutuntumaa. Maistuu tämä tosin näin sileänäkin jäätelönä. 

Oikein hyvää jätskiä. Tuo mieleen italialaisen jäätelön. Hinta-laatu-koko-suhde tässä on loistava. Purkki on normaalia jätskipurkkia isompi (750ml) ja sisältö tässä on kohdillaan.

Tiivistettynä plussat ja miinukset: 
+ Melko tummanmakuista suklaajäätelöä ja makeaa vaniljajätskiä sopivassa suhteessa. Jäätelö on sileää ja laadukasta kermajäätelöä. Muistuttaa italialaista jäätelöä.
+ Kauniisti pursotettu purkkiin ja purkissa ei ole liikaa tyhjää tilaa.
+ Loistava hinta-laatu-koko-suhde.
+ Suklaakastiketta on kannesta pohjaan asti.
- Kastike on tosin melko makeaa, eikä kovin suklaisenmakuista. Ihan ok, mutta voisi olla parempaa. Kastike on ainut suurempi negatiivinen asia tässä jätskissä.

Arvosana: 7

Kommentit