Ingman Tuhdimpi Suklaakakku Kermajäätelö


Tuote: Ingman Tuhdimpi Suklaakakku Kermajäätelö (K-Citymarket, n. 5e, Suomi)   

Kuvaus: Suklaakermajäätelöä, suklaakastiketta (15%) ja suklaakakunpaloja (5,5%)

Arvio: Uutuusjäätelöiden maistelu jatkuu Ingmanin Tuhdimpi Suklaakakku-jäätelöllä. Ingmanilta on siis tullut kolme tällaista jäätelöpurnukkaa mielenkiintoisissa mauissa. Makujen inspiraationa on kahvipöydän suosikit. Suklaanystävänä kiinnosti tämä maku, vaikka kaksi muutakin makua kuulostivat houkuttelevilta. Tämä tuli kuitenkin ensimmäisenä kaupassa vastaan, joten päätyi ostoskoriin. 

Ensinnäkin, näissä jäätelöissä on mielestäni aivan todella kauniit purkit. Tämä tuhdimpi suklaakakku kuulostaa makuna herkulliselta ja intensiivisen suklaiselta. Positiivista tässä on kannen avattua, että purkki on täyteen ahdottu. Jäätelö on tummaa ja siinä näkyy pinnalla suklaakastiketta.

Suklaajäätelön maku on voimakkaampi kuin monissa muissa suklaajäätelöissä. Kastiketta tässä on ilmeisesti vain jätskin pinnalla. Yritin kaivella sitä jäätelön seasta, mutta en löytänyt. Olisin toivonut sitä sinnekin... Suklaakakkupaloja löytyy kuitenkin jäätelön seasta mukavan paljon. Palaset ovat melko pieniä, mutta ne ovat ihanan tahmeita ja maistuvat voimakkaasti suklaalta. Isommat palat olisivat olleet vielä parempia, sillä pienet palat vähän katoavat jätskin seassa.

Mielestäni tämä jäätelö muistuttaa paljon Ingman Creamy Mudcakea, mutta ei ole ihan yhtä hyvin toteutettu kuin jälkimmäinen. Mudcake on omia lemppareitani, joten pakostikin vertailen tätä siihen maun ja koostumuksen suhteen. Lisäksi se on tätä pientä purkkia halvempaa, mistä annan tälle miinusta. Tämä on kuitenkin niitä parempia suklaajädejä, joten tämä saa korkeat pisteet. Luultavasti ostaisin kuitenkin Creamy Mudcakea, koska hinta-laatu-suhde on parempi. 

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ Voimakkaasti suklaanmakuista jäätelöä.
+ Purkki on täynnä kanteen asti eikä ole jo valmiiksi puoliksi tyhjillään.
+ Suklaakastike sopii tähän hyvin.
+ Suklaakakkupalat ovat herkullisen tahmeita ja intensiivisen suklaisen makuisia.
- Kastiketta voisi olla lisää. Toivoisin, että sitä olisi myös jäätelön seassa eikä vain pinnalla. Nyt sitä on purkissa todella vähän.
- Kakkupalat ovat mielestäni liian pieniä ja ne vähän katoavat jäätelön seassa. Isommat palaset olisivat erottuneet jätskistä paremmin.
- Maultaan ja sisällöltään tämä muistuttaa Ingman Creamy Mudcakea, mutta jää sitä huonommaksi versioksi. Lisäksi Mudcakeen verrattuna tämän jäätelön hinta-laatu-suhde on huonompi. Tuntuu, että tässä on vähän säästelty lisukkeiden suhteen.

Arvosana: 8 Hyvää, mutta ostaisin ennemmin Ingman Creamy Mudcakea.

Kommentit

Lähetä kommentti