Fazer Tutti Frutti Limonadijäätä ja kermajäätelöä


Tuote: Fazer Tutti Frutti Limonadijäätä ja kermajäätelöä (K-Citymarket, tarjouksessa 3kpl/10euroa, oikea hinta n. 4,85 e, Suomi)

Kuvaus: Hedelmänmakuista limonadijäätä, laktoositonta päärynänmakuista kermajäätelöä ja marjanmakuista kastiketta (10%).

Arvio: Odotukset tätä jätskiä kohtaan eivät ole kovinkaan korkealla. Jo kuvaus kuulostaa yltiömakealta. Lisäksi en ole päärynäjätskin suurin ystävä; se kun tuppaa olemaan usein kovin teollisenmakuista.

No mitenkäs kävi maistelussa? Jep, tämä meni vähän kuten kuvittelinkin. Aluksi maku on ihan hyvä. En minä tästä kyllä päärynää tunnista. Enkä oikein mitään muutakaan hedelmäistä makua. Makeaa tämä on. Jäätelön seassa on marjakastikeraitoja. Kuten jäätelökin, on kastike makeaa, ehkä ihan tooodella hitusen kirpeää. Voisi olla enemmänkin kirpeää, ehkä tämä silloin toimisi paremmin. Kastike ei kyllä oikeilta marjoilta maistu.

Mitä enemmän syön, sen enemmän alkaa ällöttää. En tunnista tästä kyllä mitään aitoa makua. Jos jotain hyvää tässä on, niin se on sileä rakenne. Kuumana kesäpäivänä tämä varmasti olisi myös virkistävää. Siltikin, ei jatkoon. Kovin on keinotekoisen makuista. En tykkää. Tästä alhaisemmat pisteet saisi vain laku- ja salmiakkijäätelöt, joihin en suostu koskemaankaan.

Tiivistettynä plussat ja miinukset: 
+ Jäätelö on sileää. Kuumana kesäpäivänä tämä olisi varmasti virkistävää.
- En tiedä, mikä tässä pitäisi olla hallitseva maku. Ei tässä kyllä ole yhtään aitoja makuja; ainoastaan keinotekoisia.
- Imelää, imelää, imelää. Alkaa ällöttää mitä enemmän syö.

Arvosana: 3 Todella keinotekoisen makuista ja överimakeaa. Ei jatkoon.

Kommentit