Fazer Domino Kermajäätelö


Tuote: Fazer Domino Kermajäätelö (K-Citymarket, tarjouksessa 3kpl/10euroa, oikea hinta n. 4,85e, Suomi)  

Kuvaus: Suklaakermajäätelöä, vaniljakermajäätelöä ja kaakaokeksin paloja (12%)

Arvio: Maistelussa seuraavaksi Fazerin uutuusjäätelö Domino. Tämä maku kiinnosti kovasti, sillä Dominot ovat yksiä lempikeksejäni. Myös Fazerin Sininen Domino-levy on lemppareitani. Vähän aikaa sitten ostin tämän tarjouksesta, kun oli tarjouksessa kolme kipaletta Fazerin jätskejä kympillä. Ostin toisenkin uutuusmaun Tutti Frutti, mutta se saa vielä odottaa pakkasessa.

Mennäänpä sitten itse asiaan eli tämän Domino-jätskin arviointiin. Ensivaikutelma on minulle vähän pettymys heti kannen avattuani, sillä purkissa on yllättävän paljon tyhjää tilaa. Kyllä mielestäni tällaisessa purkissa pitäisi jätskin yltää ihan kanteen asti joka puolelta.

Mitä tulee itse jäätelöön, niin tämähän on ihan maukasta. Hienoa, että tässä on sekä suklaa- että vaniljajätskejä, sillä oletin, että tässä olisi vain vaniljaa. Suklaa on kuitenkin dominoivana makuna tässä ja vanilja on lähinnä raitoina suklaan seassa. Ihan kuin Domino-keksissä vaniljatäyte on kaakaokeksin välissä. Suklaajäätelö voisi tosin olla makuna vieläkin vahvempi, sillä nyt se on lähinnä kaakaonmakuista. Tosin onhan se Dominokin kaakaokeksi. Itse kuitenkin pidän suklaajäätelöstä vielä vahvemmin suklaan makuisena.

Jäätelössä on lisäksi erotettavissa tunnusomaisia keksipaloja. Ne tuovat vielä enemmän Dominon makua jäätelöön ja ovat lisäksi ihanan rouskuvia. Keksit ovat myöskin sopivan kokoisina palasina eivätkä vain pieninä murusina jäätelön seassa. Hyvä, kun on jätetty suutuntumaa.

Melko hyvä kombo. Ehkä vähän tylsä, ei mitenkään mind-blowing. Tekee tämä kuitenkin ihan hyvin kunniaa Domino-kekseille, sillä Dominon maku on tässä tunnistettavissa. Kokonaisuudessaan joka tapauksessa oikein maukasta ja voisin kuvitella ostavani joskus uudestaankin. Fazerin jätskit on mulle olleet vähän niin ja näin. Osa ei niin hyviä ja osa ihan ok. Tämä kuuluu niihin parempiin.

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ Tässä on sekä suklaa- että vaniljajäätelöitä eikä pelkästään vaniljaa. Suklaa on hallitseva maku ja vaniljaa löytyy raitoina seasta.
+ Jäätelön seassa on rouskuvia Domino-keksin paloja, jotka tuovat sekä makua että rakennetta jäätelöön.
- Kannen alla on aika paljon tyhjää tilaa: jätski saisi osua ihan kanteen asti.
- Suklaajäätelö on aika mietoa, ennemminkin kaakaon- kuin suklaanmakuista.

Arvosana: 7

Kommentit