3 Kaveria Mango-Passion & Juustokakku

Follow my blog with Bloglovin



Tuote: 3 Kaveria Mango-Passion & Juustokakku (K-Citymarket, 5,99 euroa, Suomi) 

Kuvaus: mango-passion-sorbettia, juustokakun makuista jäätelöä sekä keksikastiketta.

Arvio: Nyt luvassa oikea uutuusherkku: nimittäin tästä alkaa uusien 3 kaverin jäätelöiden maistelu. Ekana testiin lähti tämä ihanan raikkaalta kuulostava uutuus mango-passion & juustokakku. 

Tämä on ihanaa! Jäätelö on samettisen sileää. Maut maistuvat ja ovat aitoa tavaraa. Tämä jäätelö sisältää valkoista ja keltaista raitaa: edeltävä on pehmeää, mutta hieman hapanta maidon makuista jätskiä ja jälkimmäinen ihanan kirpeän makeaa mangon ja passionhedelmän makuista sorbettia. Vaikka tämä on vähäsokerista jäätelöä, ei se siltä maistu: makeus on juuri sopivassa balanssissa. Seassa on juuri täydellinen määrä hampaisiintarttuvaa, mutta myös hieman rouskuvaa keksikastiketta. Maku ei ihan muistuta perinteistä juustokakun pohjaa, mutta on silti herkullista. Keksikastikkeessa maistuu kaneli, mikä tuo mieleen omenamurupaistoksen murun. Herkkua! 

Pakko sanoa, että nyt täytettiin ja ylitettiin odotuksen ihan totaalisesti. Ei mitään pahaa sanottavaa. Niin hyvää tämä on, että pakko antaa täydet pisteet.

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ Samettista jäätelöä ja ihanaa rakenteiden kontrastia keksikastikkeesta. 
+ Herkullisia, aitoja makuja.
+ Täydellinen makujen balanssi. Raikasta. Ihanan makeaa ja kirpsakkaa sorbettia sekä pehmeän happamaa juustokakkujäätelöä.
+ Keksikastike muistuttaa maultaan parhainta murupaistosta: ah, voisin syödä tätä pelkiltään. Kiva kanelinen vivahde.
+ Vähäsokerinen, joten voi syödä hyvällä omalla tunnolla.

Arvosana: 10/10 Taivaallista.

Kommentit