Ritter Sport Choco Brownie


Tuote: Ritter Sport Choco Brownie (K-Citymarket, 1,75 euroa, Saksa)

Kuvaus: Suklaaleivoksen makuisella suklaakreemillä (39%) ja suklaapaloilla (6%) täytettyä maitosuklaata.

Arvio: Odotukseni olivat melko korkealla, kun tämän kaupasta suklaanhimoissani nappasin ostoskoriin. Kuvittelin tämän olevan ihanan suklaista ja maistuvan oikein kunnon suklaabrownielta. Mutta. Ei. Keskinkertaista suklaata. Kyllä tämän siis söi, ei siinä mitään. Kyllä tämä suklanahimoni tyydytti, mutta ei sen enempää. Maitosuklaa on makeaa, sokerista, jopa tunkkaista. Kunnon suklaan tai kaakaon täyteläistä, intensiivistä makua tässä ei ole.

Oletin myös, että täyte muistuttaisi jollain tavalla kunnon mehevää suklaabrownieta, mutta sekään ei käynyt toteen. Kreemi ei hirveämmin erottunut kuorrutesuklaasta, enkä olisi sitä suklaabrownien makuiseksi tai tyyppiseksi kutsunut. Brownie on minulle leivonnainen: ei sellaista saa suklaalevyyn ujutettua, eikä sitä ollut saatu tähänkään ujutettua. Jäätelössä se onnistuu paremmin, kun sinne voi vain lisätä browniepaloja, mutta suklaalevyssä se ei onnistu.

Lopputuloksena tämä suklaa oli siis makeaa, keskinkertaista suklaata, jota ei tee mieli ostaa uudelleen. Saatan kyllä syödä, jos tarjotaan. Tähän ei jää himo, niin kuin kunnon suklaaseen. Kerta-annoksena 100g riitti, enempäää ei olisi edes pystynyt syömään.

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ Kyllä tämä suklaanhimon tyydyttää.
+ 100g annos sopivan kokoinen. Ei tätä enempää pysty syömään.
- Keskinkertaista suklaata, joka maistuu lähinnä sokerilta, eikä kunnolla suklaalta. Maistuu jopa tunkkaiselta.
- Missähän se brownie tässä oikein oli? Suklaakreemin piti siltä maistua, mutta ei sitä kyllä edes erottanut levyn suklaakuoresta.
- Tätä ei tee mieli ostaa uudestaan eikä tähän jää himo, toisin kuin kunnon suklaaseen.

Arvosana: 3/10 (koska tiedän, että huonompiakin "herkkuja" on olemassa)

Kommentit