Fin Carré: Milk chocolate with wafer & sea salt

Follow my blog with Bloglovin




Let's kick things off with some chocolate, shall we? Eli aloitetaanpa blogi hyvällä suklaalla. Tämä suklaa tuli valitettavasti ennen kuvien ottoa syötyä parempiin suihin, joten itse suklaasta ei ole kuvaa. Ajattelin kuitenkin arvostella tämän, sillä tämä oli hyvää. Eli aloitetaanpa esittelyllä:

Tuote: Fin Carré: Milk chocolate with wafer & sea salt 
(Lidl, hinta reilut pari euroa, Saksa)

Kuvaus: merisuolalla maustettu maitosuklaa, jossa 3,5% vohvelipaloja

Arvio: Heti alkuun: Reilun kaupan tuote, hieno juttu! Lidlin suklaat ovat yleisesti ottaen todella hyvänlaatuisia, kuten on myös tämäkin.

Mitä tulee ulkonäköön, niin tässä maitosuklaassa näkyy selkeitä vaaleita vohvelipaloja. Suolaa ei näkyvissä ole. Mutta suola maistuu! Siis oikeasti, toisin kuin joissain suolalla maustetuissa suklaissa. Tässä suola tulee välillä jopa voimakkaasti kielelle, mikä luo aivan loistavaa kontrastia makealle suklaalle. Oman kokemukseni mukaan Lidlin suklaat ovat usein pelkiltään hyvin makeita, mutta tässä tuo suola tasapainottaa makeutta juuri sopivasti. Suola on hyvä, vohveli vähän heikompi. Se itsessään ei hirveästi maistu, mutta tuo kuitenkin suklaaseen mukavaa rouskuvaa koostumusta. Huomaankin yhä tiheämmällä tahdilla hiippailevani kuivakaapille ottamaan palasia tästä maittavasta makuelämyksestä, ja suklaa loppuu nopeasti. Todella maukasta!

Vaikka unohdinkin kuvata itse suklaan, niin tämä todella ansaitsee tulla arvostelluksi heti ensimmäisenä tässä blogissa. On tämä vain niin hyvää. Suosittelen kaikkia tekemään ylimääräisen kierroksen Lidliin ja ottamaan tämän ostoskoriinsa. Vaikka makuyhdistelmää pitäisi äkkiseltään aika perinteisenä ja jopa tylsänkuuloisena, niin maku muuttaa viimeistään mielesi.

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ suola tasapainottaa makeutta ja maistuu oikeasti
+ mukava rapeus vohvelista
+ tylsähkönkuuloinen yhdistelmä erottautuu edukseen
+ Reilun kaupan tuote
- vohveli itsessään ei maistu paljon miltään

Arvosana: 8/10 (sillä en heti ensimmäisessä postauksessa kehtaa antaa liian korkeaa arvosanaa 😊)

(P.S. Tulen lähiaikoina muokkaamaan blogin ulkonäköä. Nyt mennään vielä valmistaustalla, mutta katsotaan, mitä saan aikaiseksi asian suhteen.

P.P.S. Blogin julkaisutahti tulee olemaan noin 1 postaus per viikko, joskus useampikin. Tämä ihan siksi, että yritän pysyä yhdessä herkkupäivässä per viikko, ettei mene herkuttelu ihan liiallisuuksiin. 😅)

Kommentit

Lähetä kommentti