Ben & Jerry's Love Is... Topped

Follow my blog with Bloglovin



Ensinnäkin pahoittelut, sillä kuvanlaatu vähän nyt mättää. Kuvaustilanne oli vähän hektinen ja valo huono. :) Tällä kertaa kuitenkin maistelussa uusin Ben&Jerry's-maku.

Tuote: Ben & Jerry's Love Is... Topped
(K-Citymarket, tarjous 4,99 euroa, normaalisti kuuden euron pintaan, Yhdysvallat)

Kuvaus: Karamellijäätelöä, vaaleanpunaisia suolaisen kinuskin paloja, keksipyörre, vaaleanpunaista kuorrutetta ja vaaleanpunaisia valkosuklaanmakuisia paloja.

Arvio: Totta puhuen en odottanut tältä paljoa, sillä jo kuvauksen perusteella tämä vaikutti sokeriselta ja yltiömakealta, todella epäterveelliseltä siis. Ja epäterveellistä tämä varmasti on, mutta, kun herkutellaan, niin herkutellaan.

Ulkonäkö tässä on houkuttelevan vaaleanpunainen. Kaunis kuorrute, jossa mukavia suklaasydämiä. Kuorrute on sopivan paksu, pehmeä ja maistuu valkosuklaiselta. Siitä pidin ehkä eniten koko jäätelössä. Jäätelö itsessään on ihan maukasta, ei niin makeaa kuin kuvittelin. Kyllä tämä menee. Oikeastaan ihan hyvää, kermaisen makuista.

Vaaleanpunaiset sydämet jätskin seassa tuovat mukavasti yllätyksiä jäätelöön. Sydämet on täytetty kinuskilla, joka ei kyllä maistu läpi mitenkään voimakkaasti, eivät tuo kinuskista makua. Toisaalta, jos tässä olisi ollut esim. kinuskipyörteitä, niin tämä olisi varmasti liian makeaa syötäväksi. Keksipyörre jää minulta kyllä kokonaan löytämättä. Ehkä jäätelön seassa on joitain keksihippusia, mutta mitään pyörrettä en kyllä tästä löydä etsimälläkään. Parempi olisi ehkä ollut, jos keksihiput olisivat olleet isompia ja tunnistettavampia.

Kyllä tämä purkki kertaheitolla meni. Jos olisi ollut hieman makeampaa, niin olisi vain alkanut yököttämään, mutta tämä ei ollut yhtä makeaa kuin kuvaus antoi olettaa.

Tiivistettynä plussat ja miinukset:
+ Jäätelö ihan maukasta, tykkäsin kyllä.
+ Kuorrute todella hyvää, pehmeää ja sopivan paksua: parasta koko jätskissä. Kuorrutteen sydämet ovat houkuttelevia ja nättejä.
- Missä keksipyörre? Nyt jäätelön joukosta erottui vain yksittäisiä muruja.
- Kinuskilla täytetyt sydämet eivät tuoneet tarpeeksi kinuskin makua. Olisiko voinut olla peräti kinuskipyörteitä jäätelössä? Tosin ehkä se olisi tuonut liikaa makeutta...

Arvosana: 5, aika keskinkertaiseksi jäätelöksi tämä jää. Ei tähän mitenkään himo jäänyt, mutta ei tämä pahaakaan ollut. Saattaisin ostaa uudestaan.

Kommentit